Ons team staat altijd voor u klaar!

Uw riolering verstopt?

Bel de ontstoppingsdienst van Noord-Holland

 • Ontstoppen van een verstopt toilet
 • Ontstoppen van verstopte keuken afvoer
 • Ontstoppen van riolering in badkamer
 • Ontstoppen en reinigen van hemelwater afvoer
 • Algehele Rioolreiniging
 • Rioolinspecties middels camera / rookdetectie
WC Verstopt 24 uurs nooddienst BEL 06 30 150 499
Bel vrijblijvend
0226 - 428 374

Ons specialisme is rioolontstopping van alle riolering in woningen en bedrijfspanden

Welkom bij de Ontstoppingsdienst RTA, dé specialist in het ontstoppen van rioolproblemen in woningen en bedrijfspanden.

Wij zijn er om u te helpen wanneer u te maken heeft met een verstopte afvoer of riool. Een verstopte afvoer kan leiden tot vervelende problemen zoals overstromingen, stankoverlast en zelfs gezondheidsrisico’s.

 

Het is daarom belangrijk om snel te handelen wanneer u een rioolprobleem constateert.

Onze deskundige monteurs zijn opgeleid om alle soorten rioolproblemen op te lossen.

Wij beschikken over moderne apparatuur en gereedschappen om snel en efficiënt de verstopping te lokaliseren en op te lossen.

 

Is uw wc verstopt, uw douche verstopt,  of uw keukenafvoer verstopt, dagelijks verhelpen wij een verstopte gootsteen, wc, douche, of de hoofdleiding van het riool, wij hebben de gereedschappen, kennis en ervaring om het probleem snel en vakkundig op te lossen.

Onze diensten omvatten onder andere:

 • Riool ontstopping: Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van alle soorten rioolproblemen. Onze monteurs kunnen snel en efficiënt de oorzaak van de verstopping achterhalen en deze oplossen met behulp van geavanceerde apparatuur en gereedschappen. Wij zorgen ervoor dat uw riool weer snel en probleemloos functioneert.
 • Camera-inspectie: In sommige gevallen kan het nodig zijn om de oorzaak van de verstopping te achterhalen door middel van een camera-inspectie. Met behulp van een speciale camera kunnen wij de binnenkant van het riool bekijken en eventuele scheuren, breuken of andere problemen detecteren. Op basis van deze informatie kunnen wij de juiste oplossing bieden om het probleem op te lossen.
 • Een van onze specialisaties is riooldetectie. Wanneer het niet duidelijk is hoe het riool loopt, kunnen wij met onze detectieapparatuur precies in kaart brengen hoe de leidingen lopen. Op deze manier kunnen wij zonder overbodig graafwerk de juiste plaats van de leidingen aanwijzen. Hierdoor kunnen wij verstoppingen opsporen en oplossen zonder onnodige schade aan te richten aan uw tuin, oprit of woning.Onze moderne rioolcamera’s stellen ons in staat om de toestand van uw riool te inspecteren en eventuele gebreken in kaart te brengen. Met deze informatie kunnen wij gericht en efficiënt te werk gaan om uw rioolproblemen op te lossen.

Kies een lokale ondernemer – kies voor RTA

RioolTechniekAlleman.nl

WC verstopt ? Wasbak verstopt ? Badkamer verstopt ?

Bij Riool Ontstoppingsdienst Riool Techniek Alleman staan we altijd voor u klaar om te helpen bij het ontstoppen van uw toilet, gootsteen, wastafel, doucheputje of overige riolering. Onze vakmensen zijn uitgerust met een uitgebreid assortiment professionele machines waarmee we elke rioolverstopping snel en vakkundig kunnen oplossen. Met meer dan 18 jaar ervaring in de riooltechniek gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Bij RTA streven we naar de hoogste kwaliteit en service tegen lage kosten. Dagelijks rijden we voor riool verstoppingen naar omgeving Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.

Wat klanten over ons vertellen

3 januari 2022

Zeer positief. bij ons zat de buis van de cv verstopt en we wilde dit laten verhelpen. Na dat er twee bedrijven waren langs geweest met bizarre prijzen van boven de 700 euro, hebben we RTA gebeld. Olaf is een ruime ochtend bezig geweest en heeft zelfs een onderdeel moeten halen. Hij heeft de buis helemaal vervangen want deze was volgens Olaf ook niet goed (teveel scherpen bochten zij hij). Olaf heeft zeer goed werk afgeleverd en voor nog niet eens de helft van wat de andere vroegen.

RTA zeker een aanrader.

Jolanda Gemerd
21 december 2021

Bij ons thuis zat de hemelwater afvoer verstopt.

Na wat aanmoediging de verenfrees liep het riool weer mooi door.

Ook werd er meegedacht over het voorkomen van toekomstige verstoppingen en heeft hij onze afvoeren uitgerust met loofscheiders.

Sidney
17 december 2021

Zeer goede ervaring! Ik had Olaf gevraagd om te kijken naar onze spetterende toilet. Toen hij hier was zag hij dat de toilet ook wat los hing en dat de kit had losgelaten. Heeft hij gelijk gefikst en is zelfs nog even naar de bouwmarkt gereden om wat witte kit te kopen. Aan het einde liet hij een fles HG achter en heeft hij ons uitgelegd hoe we voortaan het probleem met de spetterende toilet kunnen oplossen. En dat alles zonder maar een euro extra te rekenen voor het meerwerk.

Ik kan hem ieder van harte aanbevelen!

T. Koot
16 december 2021

Tot mijn grote schrik moest de riolering vervangen worden. Ik heb geen kruipruimte. Alles is afgevuld met zand. En asbest.De vloer in de wc moest eruit. Ook was de riolering in de keuken verzakt en moest vervangen worden.Alles was nog asbest. Kortom: een nachtmerrie!!! Olaf heeft meegedacht in de oplossing zodat bij mij niet de hele vloer van voor naar achter gesloopt hoefde te worden. Hij heeft mij een hoop ellende en kosten bespaard. De riolering is nu helemaal nieuw.

Hij is duidelijk, transparant en eerlijk.

Helemaal top!!!

R. Waaijer
16 december 2021

Na enige tijd bezig te zijn geweest met een plopper, heb dit bedrijf gebeld, ik was een beetje huiverig voor de kosten maar dit viel reuze mee, binnen een half uur had Olaf de verstopping van mijn wc opgelost. Prima gedaan!

R, van de Beek

U kunt ons ook inschakelen voor rioolleiding renovatie

Riool- of leiding renovatie is een methode om leidingen te repareren zonder ze te hoeven vervangen.

Dit is vooral handig op plaatsen waar vervanging lastig, duur of onmogelijk is.

In Duitsland en sommige andere landen is het al verplicht om de waterdichtheid van het rioolsysteem aan te tonen, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van technieken die kwalitatief hoogstaande renovaties mogelijk maken met zo min mogelijk overlast.

In Nederland worden deze technieken steeds populairder vanwege de voordelen, waaronder het vermijden van overlast door het hakken en breken in vloeren en muren en het minimaliseren van de tijd dat het leidingsysteem buiten gebruik is. 

Renovaties zijn mogelijk vanaf een leiding diameter van 5 cm en worden uitgevoerd met een dragend materiaal van glasvezel of polyester naaldvilt in combinatie met een 2 componentenkunsthars, waardoor de renovatie minimaal dezelfde levensduur en kwaliteit heeft als het originele leiding materiaal.

Het ontstoppen van een toilet, gootsteen of riolering is onze specialiteit!

verstopt toilet

Toilet verstopt ?

Toiletten raken veelvuldig verstopt door onder meer vochtige doekjes en wc verfrisser houders, wij verhelpen de verstopping vakkundig en snel!

wasbak verstopt? Bel 0630150499

Gootsteen of wasbak verstopt ?

rioolafvoeren van keukens raken regelmatig verstopt door vettigheid. Met onze professionele frezen maken wij uw riolering weer tip top in orde.

Riolering Douchecabine

Doucheputje verstopt ?

Ook op de badkamer kan er wel eens een verstopping ontstaan. Met onze speciale gereedschappen lossen wij het voor u op.

Uw riolering verstopt?

Bel de ontstoppingsdienst van Noord-Holland

 • Ontstoppen van een verstopt toilet
 • Ontstoppen van verstopte keuken afvoer
 • Ontstoppen van riolering in badkamer
 • Ontstoppen en reinigen van hemelwater afvoer
 • Algehele Rioolreiniging
 • Rioolinspecties middels camera / rookdetectie
WC Verstopt 24 uurs nooddienst BEL 06 30 150 499
Bel vrijblijvend
0226 - 428 374

Ook voor Riool Inspectie met camera of rookonderzoek kunt u bij ons terecht.

Een belangrijke stap in het oplossen van rioolproblemen is het uitvoeren van een inspectie van het rioleringsnet.

Dit is een proces waarbij we het rioolsysteem onderzoeken om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde technologieën, zoals camera-inspectie en rookdetectie.

Door het uitvoeren van een inspectie kunnen we snel en efficiënt het probleem lokaliseren en oplossen, zonder onnodige graaf- of breekwerkzaamheden.

 

Camera Inspectie

Camera-inspectie is een effectieve manier om de binnenkant van de riolering te onderzoeken. Hierbij wordt een kleine camera aan een flexibele kabel in de riolering gebracht.

De beelden die de camera maakt worden direct op een monitor getoond, waardoor we een duidelijk beeld krijgen van de conditie van de leidingen en eventuele problemen die zich voordoen.
Met deze methode kunnen we bijvoorbeeld wortelgroei, verzakkingen, scheuren en verstoppingen in de riolering opsporen.

 

 

Rook detectie

Naast camera-inspectie maken we ook gebruik van rookdetectie. Hierbij wordt rook in de riolering geblazen, waardoor eventuele lekkages in de leidingen zichtbaar worden.
Door het opsporen van deze lekkages kunnen we deze snel repareren en verdere schade aan de leidingen voorkomen.

Een inspectie van het rioleringsnet is niet alleen nuttig bij het oplossen van rioolproblemen, maar ook bij het voorkomen ervan.
Door periodiek een inspectie uit te laten voeren kunnen we eventuele problemen tijdig opsporen en verhelpen voordat er grote schade ontstaat.
Hiermee voorkomt u niet alleen hoge kosten, maar ook overlast en ongemak voor uzelf en uw omgeving.

 

Bij de ontstoppingsdienst RTA kunt u terecht voor een professionele inspectie van uw rioleringsnet.

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan 24/7 voor u klaar om uw rioolproblemen snel en vakkundig op te lossen.
Wij bieden niet alleen een snelle en effectieve service, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Dus als u last heeft van verstopte afvoeren, rioolproblemen of wateroverlast, neem dan contact op met de ontstoppingsdienst RTA.
Wij zorgen ervoor dat uw riolering weer optimaal functioneert en u weer kunt genieten van een schoon en fris huis of bedrijfspand.

 

Is er een wc verstopt of gootsteen verstopt? of heeft u een andere vervelende verstopping in de riolering, wij rijden dagelijks voor het ontstoppen van riolering naar de onderstaande plaatsen.

’t Veld, ’t Zand, Aartswoud, Abbekerk, Alkmaar, Andijk, Anna Paulowna, Avenhorn, Barsingerhorn, Benningbroek, Bergen, Bergen aan Zee, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, Breezand, Broek op Langedijk, Burgerbrug, Callantsoog, De Goorn, De Weere, Dijk en Waard, Den Oever, Den Helder, Dirkshorn, Driehuizen, Enkhuizen, Groet, Grootebroek, Grootschermer, Haringhuizen, Hauwert, Heerhugowaard, Heiloo, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Hoorn, Huisduinen, Julianadorp, Koedijk, Kolhorn, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Lutjewinkel, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, 

Nibbixwoud, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oosterblokker, Oosterleek, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oterleek, Oudendijk, Oude Niedorp, Oudesluis, Oudkarspel, Oudorp, Petten, Schagen, Schagerbrug, Scharwoude, Schellinkhout, Schermerhorn, Schoorl, Sijbekarspel, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Pancras, Slootdorp, Spanbroek, Spierdijk, Stompetoren, Tuitjenhorn, Twisk, Ursem, Venhuizen, Waarland, Warmenhuizen, Wervershoof, WesterBlokker, Westwoud, Westerland, Wieringerwerf, Wieringerwaard, Wijdenes, Winkel, Wognum, Zijdewind, Zuidermeer, Zuid-Scharwoude, Zuidschermer, Zwaag, en Zwaagdijk.