Houd je hemelwater afvoer schoon, vermijd schade aan daken en gebouwen

De hemelwater afvoer is een essentieel onderdeel van het rioleringssysteem van elk gebouw. 

Het helpt regenwater af te voeren en voorkomt dat er waterophoping ontstaat op daken en terrassen. 

Maar als uw hemelwaterafvoer verstopt raakt, kan dit leiden tot ernstige problemen, waaronder waterlekkage, wateroverlast en zelfs structurele schade aan uw gebouw.

 

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem!

De ontstoppingsdienst van RTA kan snel en effectief uw hemelwater afvoer ontstoppen. 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van alle soorten afvoeren en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van de meest hardnekkige verstoppingsproblemen.

 

Als uw hemelwater afvoer verstopt raakt, kan dit een aantal oorzaken hebben. Vaak is er sprake van bladeren, takken, vuil en ander afval dat in de afvoer is terechtgekomen. Dit kan leiden tot een verstopping van de afvoer, waardoor het water niet meer weg kan stromen. Het gevolg hiervan is dat het water op het dak blijft staan, wat uiteindelijk kan leiden tot lekkages en andere problemen.

 

Onze ontstoppingsdienst beschikt over de juiste apparatuur en gereedschappen om uw hemelwater afvoer snel en efficiënt te ontstoppen. Wij maken gebruik van moderne technieken zoals hogedrukspuiten en rioolcamera’s om het probleem op te sporen en op te lossen. Hierdoor zijn we in staat om uw hemelwater afvoer snel weer te laten stromen en zo verdere problemen te voorkomen.

 

Het ontstoppen van een hemelwater afvoer is een relatief eenvoudige klus, maar het vereist wel de nodige kennis en ervaring. Als u het probleem zelf probeert op te lossen, loopt u het risico dat u de verstopping alleen maar erger maakt of zelfs schade toebrengt aan de afvoer. Het is daarom verstandig om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen, zoals RTA. 

Wij zorgen ervoor dat uw hemelwaterafvoer snel en effectief wordt ontstopt, zodat u weer kunt genieten van een veilig en goed functionerend rioleringssysteem.

 

hemelwater afvoer ontstoppen