Is uw Toilet verstopt? of gootsteen verstopt? Of de afvoer van de wasmachine? 

De ontstoppingsdienst van Noord-Holland RTA lost het op!
De ontstopping specialisten met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van riool ontstopping zoals het ontstoppen van toilet, ontstoppen van afvoeren in keuken zoals wasbak of gootsteen of een verstopping in de badkamer. Wij hebben de juiste middelen om elke verstopping professioneel te verhelpen en u kunt een uitstekend service niveau verwachten. Duidelijke tarieven en géén verborgen kosten.

 • TOILET ONTSTOPPING

 • ONTSTOPPEN WASBAK/GOOTSTEEN

 • RIOOL ONTSTOPPING

 • VERSTOPPING BADKAMER VERHELPEN

 • RIOOL RENOVATIE

 • RIOOL ONDERHOUD

Rioolontstopping RioolTechniekAlleman.nl

Voor rioolverstopping schakel je de specialisten in.

Riooltechniek Alleman is het bedrijf gespecialiseerd in alles wat met riolering te maken heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle riool verstoppingen.

Wij kunnen de meeste riool verstoppingen snel en vakkundig ontstoppen met onze professionele freesmachines. Daarnaast beschikken wij over voldoende apparatuur om elke verstopping op te kunnen lossen. We zijn er trots op te werken  met deze nieuwste ontstopping machine van Milwaukee

We ontstoppen onder meer: Toilet, Urinoir, keuken, douche, wastafel, schrobput, bad, wasmachine afvoer, vaatwasser afvoer, cv afvoer, hemelwaterafvoer / regenpijp.

Ons Uitgebreide Dienstenpakket

 • Ontstoppen van toilet
 • Ontstoppen keukenafvoer
 • Ontstoppen badkamer
 • Ontstoppen van hemelwaterafvoer
 • Inspectie rioleringsnet
 • Opsporing riolering d.m.v. detectie
 • Rookonderzoek met rapportage
 • Camera inspectie met rapportage
 • Servicecontracten op maat (bedrijven)
 • Riool renovatie
 • Advies over aanleg riolering

Zoals u ziet doen wij alles op het gebied van riolering.


Mocht u eerst advies willen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om u met onze ruime kennis te adviseren.

Onze missie

Met onze ontstoppingsdienst in Noord-Holland voor al uw rioolproblemen en wij zorgen voor een snelle oplossing tegen een eerlijke prijs.

Onze ontstoppingsdienst is opgericht met als doel om u de beste rioolontstoppingsdienst in de regio te bieden.
Wij geloven dat betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid de kern zijn van onze diensten en daarom hebben we een team van medewerkers die zich richten op het leveren van efficiënte en effectieve oplossingen voor uw rioolproblemen.

Bij RTA ontstoppingsdienst Noord-Holland begrijpen we dat verstoppingen in het riool vaak onverwachts en urgent zijn. Daarom bieden wij ook een 24/7 spoedservice, zodat u op elk moment van de dag kunt bellen voor hulp.
Onze gekwalificeerde monteurs zijn uitgerust met de nieuwste technologie en gereedschappen, zodat zij snel en efficiënt kunnen werken en uw probleem kunnen oplossen zonder onnodige overlast.

Maar we doen meer dan alleen ontstoppen van rioolbuizen. Wij bieden ook preventieve onderhoudsprogramma’s om te voorkomen dat problemen zich voordoen. Dit omvat het schoonmaken en inspecteren van uw rioolbuizen om eventuele problemen op te sporen en op te lossen voordat ze zich voordoen. Wij adviseren ook over wat wel en niet door het toilet gespoeld mag worden om verdere problemen te voorkomen.

Onze tarieven zijn transparant en eerlijk. We geven altijd een duidelijke en gedetailleerde offerte voordat we aan de slag gaan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en er geen onaangename verrassingen zijn. Wij geloven in het opbouwen van langetermijnrelaties met onze klanten en daarom bieden wij een garantie op al onze werkzaamheden.

Dus, als u problemen heeft met uw riolering of als u preventief onderhoud nodig heeft, neem dan contact op met onze ontstoppingsdienst in Noord-Holland. Onze professionals staan klaar om u te helpen met al uw rioolproblemen en we streven ernaar om u te voorzien van de beste service en kwaliteit. Wij geloven dat u tevreden zult zijn met onze diensten en daarom zijn we er trots op dat we zoveel tevreden klanten hebben.
Neem vrijblijvend contact op

Waarom ons kiezen?

Wij tonen u onze waardering door een stapje verder te gaan en u een vlekkeloze ervaring te garanderen. 
Er zijn genoeg redenen om ons in te schakelen.

Professioneel gereedschap RTA
Wij vinden altijd een oplossing voor uw probleem!

Wij zijn er om u te helpen! Bel ons gerust