RTA ontstoppingsdienst Noord-Holland lost onderstaande problemen snel op!

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Wanneer u te maken krijgt met een verstopt toilet, kan dat voor veel ongemak en ongemakkelijke situaties zorgen. Vaak wordt dit veroorzaakt door kalkafzetting of urinesteen in toilet riolen, die leidt tot vernauwing van de buis en uiteindelijk tot verstoppingen.
Indien een toilet regelmatig niet wordt doorgetrokken ontstaat er urinesteen in de leidingen en pot, trek een toilet daarom altijd door.
Het kan ook voorkomen dat urinesteen of kalklaag loslaat en losse stukken zich ophopen in de rioolbuis, waardoor de doorgang wordt belemmerd. Het is echter niet alleen kalkafzetting die problemen veroorzaakt. Tampons, maandverband en vochtige doekjes zijn enkele van de dingen die niet door het toilet gespoeld mogen worden, maar helaas toch regelmatig worden weggegooid, waardoor ze blijven hangen aan de ruwe buiswand en zo verstoppingen veroorzaken.

Een andere oorzaak van verstoppingen is het doorspoelen van wc-verfrissers en de houder die hierbij hoort. Deze blijft dan soms in de pot of net daarna hangen en kan het toilet volledig verstoppen door het wc-papier te blokkeren.
Het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan en te voorkomen dat deze in het toilet terechtkomen.

Als u te maken krijgt met deze problemen, neem dan contact op met RTA ontstoppingsdienst Noord-Holland. Onze ervaren professionals zijn gespecialiseerd in het snel en effectief oplossen van problemen met verstopte toiletten en andere afvoeren. We gebruiken de nieuwste technologie en technieken om uw rioolproblemen op te lossen, zodat u snel weer normaal gebruik kunt maken van uw sanitair.

Naast het ontstoppen van toiletten bieden we ook andere diensten aan, waaronder het ontstoppen van regenpijpen, de wasbak die niet goed doorloopt, camera inspecties, rook onderzoek en advies over de aanleg van riolering. Als u problemen heeft met uw riolering, bel dan 0226 – 428 374 en wij lossen het voor u op!

Ons doel is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. We begrijpen dat een verstopt toilet of afvoer een stressvolle situatie kan zijn, dus we doen ons best om snel te reageren op uw verzoek om hulp en uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We hechten veel waarde aan uw veiligheid en het milieu en gebruiken daarom alleen de meest duurzame en milieuvriendelijke methoden om uw rioolproblemen op te lossen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw probleem oplossen zonder schade aan te brengen aan uw sanitair of eigendommen.

Voor al uw verstoppingen neem contact op met RTA ontstoppingsdienst Noord-Holland
tel. 0226 – 428 374

verstopt toilet
  • Verstopping Toilet
  • HWA/Regenpijp verstopt
  • Wasbak loopt niet door
  • Camera Inspectie
  • Rook onderzoek
  • Rioolplan
  • Advies aanleg riolering

Bel 0226 - 428 374 en wij lossen het op!