Bespaar veel breekwerk en kosten bij het herstellen van onbereikbare riolering

Als veelzijdig bedrijf heeft RTA zich ook gespecialiseerd in rioolrenovatie en andere riooltechnieken.
Wij werken alleen met hoogwaardige producten en vakkundig personeel.

EFFICI√čNTE RENOVATIE
Dankzij onze geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen kunnen wij vrijwel alle rioolleidingen van binnenuit renoveren, zonder dat daarbij gegraven, gebroken of gehakt hoeft te worden. Hierbij kunnen bochten en diameterveranderingen moeiteloos worden mee gerenoveerd. De verwachte levensduur van onze gerenoveerde rioolleidingen bedraagt maar liefst 50 tot 100 jaar.

BESPAAR OP KOSTEN, VERMIJD DURE VLOERREPARATIES
Bij RTA vinden we kostenbesparing belangrijk. Dankzij onze innovatieve oplossingen kunt u vaak aanzienlijk besparen op kosten die anders gepaard gaan met traditionele rioolrenovaties, denk daarbij aan dure vloerreparaties (marmer/parket), het uitbreken van onbereikbare leidingen, wegafsluitingen, stilleggen van productieprocessen, ontruimen van werkplekken en andere onaangename zaken. Een bijkomend voordeel is dat het oude leiding materiaal niet hoeft te worden afgevoerd. Dit is vooral bij asbestcementleidingen een groot voordeel en bovendien beter voor het milieu.

KWALITEIT EN SERVICE
Bij RTA staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers zijn opgeleid om snel en effectief te werken, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. Daarnaast staan wij garant voor een goede service en nazorg. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan lossen wij dit snel en adequaat voor u op.

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten en partners. Door onze ervaring en kennis te combineren met uw wensen en behoeften, streven wij naar het beste resultaat. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw rioolproblemen.

BENT U GE√ŹNTERESSEERD?
Heeft u rioolproblemen of wilt u uw rioolleidingen laten renoveren? Neem dan gerust contact op met RTA voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.